YogAlign

Dit ben jij:

  • Je hebt een lang lichaam, pijn in je nek of rug en durft hierdoor niet te bewegen. Intussen is het zo erg dat je avonden op de bank hangt waardoor je pijn alleen maar erger wordt
  • Weet je niet goed welke sport of bewegingen goed voor jouw lange lichaam zijn waardoor je jezelf snel overbelast
  • Vind je het sowieso lastig om alleen te sporten maar zijn groepslessen ook een drempel omdat je onzeker bent over je lichaam


Wat je nu nodig hebt is een YogAlign groepsles waarin ik jou meeneem in een veilige en kleine groep met persoonlijke aandacht zodat jij 1 of meerdere vaste momenten in de week met plezier werkt aan je flexibiliteit, conditie én spierkracht.

Boek nu je les want voor je het weet verdoe je je tijd met bankhangen, wordt je lichaam slapper en raak jij alleen maar meer gefrustreerd of onzeker over jezelf!

Geef jouw lange lichaam weer een boost, adem je lijf weer pijnvrij en werk aan een gezond en sterk lijf met YOGALIGN!

YogAlign (is gebaseerd op Hatha Yoga en heeft raakvlakken met pilates) is opgericht door Michaelle Edwards op Kauai, Hawaï.

Een YogAlign les richt zich op het verbeteren van je houding en om je lichaam sterker te maken. De speciale SIP ademhalingstechniek staat hierin centraal. Daarnaast komen meditatie, zelfmassage en het (her)trainen van je hersenen aan de orde en geef je je houding een boost.

YogAlign is geschikt voor elk yoganiveau en is voor alle leeftijden.

Ik help je met YogAlign om je lichaam weer in balans te brengen op een ontspannen en leuke manier. Mijn doel is dat jij weer pijnvrij en opgericht in de wereld kunt staan en elke dag met plezier in beweging bent en je weer van je lange lichaam kunt houden!

INVESTERING** (1,5 UUR LES)

  • proefles gratis
  • losse les 18 euro
  • 5 lessen voor 85 euro (2 maanden geldig)
  • 10 lessen voor 160 euro (3 maanden geldig)
  • 26 lessen voor 400 euro (6 maanden geldig)

*Je kunt je les kosteloos afzeggen tot 4 uur van te voren.

Liever eerst 1 op 1 aan de slag?

Waardering: 5 uit 5.

“Het was weer een heerlijke les. Fijne combinatie van het versterken van mijn ‘core’ en het ontspannen van mijn nek en schouders. En met een heerlijke lange ontspanning tussendoor! Nu met veel energie weer verder met de woensdag!”

Nienke, 43 jaar