Wat ik doe

Herken jij je in deze uitspraak?

“Ik ben een lange vrouw en ervaar lichamelijke klachten zoals nek- en rugpijn”

Ben jij dit? En ervaar jij op dit moment ergens pijn in je lichaam? Laat mij je coachen zodat deze stelling niet meer van toepassing is!

Ik help jou van je lichamelijke klachten af zodat je elke dag met energie en pijnvrij je bed uit stapt zodat je pijnvrij en met plezier kunt werken, sporten en genieten van het leven.

Mijn doel; jouw tools aanreiken die praktisch, makkelijk en leuk zijn zodat je zelf de verandering in gang gaat zetten zodat je pijnvrij door het leven kan gaan en (weer) van je lichaam gaat houden!

Ik ben jouw spiegel om jouw oude patronen zichtbaar te maken. En weet; jij bent niet je klacht, pijn of jouw gekregen diagnose! Ik plaats niemand in hokjes of geef je een label, je mag zijn zoals je bent met alles wat er op dit moment aanwezig is.  

Aan de hand van een intake gesprek breng ik je vraag of klacht in beeld. Vanuit daar gaan we samen aan de slag waarin jij altijd centraal staat en je zelf de regie in eigen hand hebt. Ik werk online en offline.

*Ik reik jou oefeningen aan zodat de pijn verdwijnt en je houding verbeterd zodat je in je dagelijks leven (pijn)vrij en gelukkig kunt bewegen middels Oefentherapie Cesar.  

*Ik coach middels Haptonomie en werk hierbij met aanrakingen op de behandelbank, gesprekstechnieken en oefeningen om jouw (oude) beweeg- en gedragpatronen te doorbreken zodat je een verandering in gang kunt zetten en je je eigen lichaam weer kunt gaan voelen. 

*Ik leer je hoe je jouw lijf kunt versterken en kunt ontspannen en wat voor ademtechnieken er zijn middels de yogavorm YogAlign.

*Ik neem je mee op een ontspannende, magische en helende reis om jezelf te kunnen bevestigen en bekrachten middels Deeprelax Yoga Nidra. En daarvoor hoef je alleen maar te liggen en te luisteren! 

Naast individuele coaching geef ik yoga voor bedrijven en workshops, organiseer ik jaarlijks een yogaretreat in het buitenland en heb ik een online training ontwikkeld speciaal voor vrouwen samen met Babette van Walk ’n Act.

BINNENKORT BESCHIKBAAR

E-Book lang zijn in een kleine wereld

Een E-Book voor vrouwen om weer van je lange lichaam te houden!

Met 3 praktische tips voor een goede (werk) houding, YogAlign houdingen met uitleg + 1 link naar een gratis slaapmeditatie!