Yogaweekenden en retreats in binnen en buitenland!

Toe aan een weekend voor jezelf in de zon in alle rust?!

Ga mee op reis met FLOWOHY waarin je een weekend lang jezelf kunt onderdompelen met YogAlign, Yoga Nidra, meditatie, stilte wandelingen en rust.

Je hoeft geen yoga ervaring te hebben, lenig te zijn of al andere retraites gevolgd te hebben. Dit weekend is voor iedereen, jong en oud, die zichzelf een cadeau gunt en zin heeft in een avontuur!

Het programma wordt gegeven door FLOWOHY, Janna Lukkezen, oefentherapeut Cesar, Haptonomisch Professional en YogAlign & Yoga Nidra docent.

Tijdens het weekend krijg je de volgende activiteiten:

Start en eindsessie YogAlign: foto’s houding en introductie

2 Yoga Nidra sessies

4 YogAlign sessies

1 stilte wandeling met meditatie

Sharing cirkels of 1 op 1 momenten

Je bent vrij om deel te nemen aan alle activiteiten, niets is verplicht. Er is tussendoor ook voldoende ruimte voor vrije tijd en ruimte om je ervaringen met mij of met de groep te delen, 1 op 1 of in de dagelijkse sharing cirkel.

Interesse? Leuk en wees welkom! Ik stuur je graag een uitgebreide brochure toe waarin alles beschreven staat en wat je rustig op je gemak door kunt lezen. Op dit moment zijn er nog geen nieuwe weekenden gepland. Blijf op de hoogte en meld je aan voor mijn nieuwsbrief of check regelmatig de agenda op mijn site.

Voor meer informatie en aanmelding mail naar flowohy@gmail.com.

Let’s F.L.O.W! en tot in de wereld van FLOWOHY!

Kom mee op reis met FLOWOHY; op naar de zon, rust en geef je houding weer een boost! Glimlach weer naar jezelf!