Mijn aanbod

Ik werk op een holistische manier en vervul een coachende rol. Ik neem je graag mee in het aanleren en ontdekken van je nieuwe en gezondere bewegingsgedrag, ik ben jouw spiegel om jouw oude patronen zichtbaar te maken. Daarnaast werk ik als Yogatherapie docent (middels YogAlign wat is gebasseerd op Hatha Yoga en Deeprelax Yoga Nidra) om je gelukkiger in je eigen lichaam te laten voelen en de guru in jezelf te ontdekken!

Je kunt bij mij terecht voor allerlei verschillende hulpvragen en levensvraagstukken.  

Je kunt hierbij denken aan lichamelijke klachten die gerelateerd zijn aan algemene houdings- en bewegingsklachten, maar ook aan mentale klachten zoals burnout- en spanningsklachten. Daarnaast geef ik ondersteuning en advies bij chronische pijnklachten, revalidatietrajecten en lifestyle coaching voor jong en oud.  Ik richt mij zowel op het lichaam als de geest; alles staat tenslotte in verbinding met elkaar!

Ik werk 1 op 1 door middel van individuele sessies maar verzorg ook wekelijkse groepslessen en sessies in de studio. Mocht de studio niet passen, dan kan ik ook bij je thuis of op een externe locatie langs komen.

Daarnaast organiseer ik houdingstrainingen, lezingen en workshops voor bedrijven, teamuitjes of andere groepsverbanden.

 

 

 
 

Yogaretreat Spanje 2021

Nieuwe datum 2021 volgt nog (vanwege COVID-19) @Kausay community, provincie Valencia, Spanje Toe aan een lang weekend voor jezelf in de zon in alle rust in prachtige natuur?! Ga mee op reis met FLOWOHY waarin je 5 dagen lang jezelf kunt onderdompelen met YogAlign, Yoga Nidra, meditatie, stilte wandelingen en rust in de prachtige natuur… Lees verder Yogaretreat Spanje 2021

Yogatherapie: Deeprelax Yoga Nidra

Zit je niet lekker in je vel door het vele thuiswerken of kun je moeilijk ontspannen doordat je constant in de doe- en werkmodus staat en de grenzen tussen werk en privé verdwenen zijn?

Dan heb ik, Janna van FLOWOHY, de ultieme oplossing voor je!

Tijdens mijn Deeprelax Yoga Nidra sessies hoef je alleen maar te liggen en te luisteren naar mijn stem, zonder de deur uit te hoeven! Tijdens deze diepe geleide meditatie neem ik je mee op reis om in een diepe staat van ontspanning te komen. Er is ruimte om los te laten en om weer terug bij je unieke pure jij te komen. Ik begeleid je om je weer in je eigen kracht en focus te zetten!

Yogatherapie: YogAlign (gebaseerd op Hatha Yoga)

Heb je houdingsklachten, zit je niet lekker in je vel door het vele thuiswerken of kun je moeilijk ontspannen doordat je constant in de doe- en werkmodus staat?

Ik, Janna van FLOWOHY
heft de oplossing om je lichaam een boost te geven door middel van een actieve en tegelijkertijd ontspannen vorm van Yoga genaamd YogAlign!

Zeker nu we veel thuiszitten is een actieve leefstijl belangrijk. Kom kennismaken met YogAlign wat gebasseerd is op Hatha Yoga.

Met of zonder ervaring geeft deze yogales je houding een boost en stap je met een voldaan gevoel je mat af!

Haptonomie

Haptonomie gaat over het voelen wat er in je eigen lichaam gebeurt en hoe je jezelf presenteert aan de wereld. Hoe stel ik mij op, hoe reageer ik op mijn omgeving of wat doe ik als ik een een lastige situatie zit? Vragen die gaan over jou vanzelfsprekende bewegingen en vertrouwde patronen. Zijn 1 of… Lees verder Haptonomie

Oefentherapie Cesar

Heb je houdingsklachten, zit je niet lekker in je vel door het vele thuiswerken of kun je moeilijk ontspannen?

Dat is niet gek! We zitten allemaal in spannende tijden waarin we ons meer beperkt voelen en we niet meer volledig vrij kunnen zijn.
Is dit herkenbaar?!

Lees dan verder want FLOWOHY kan je hierbij helpen!

Stilte wandelingen & meditaties

Tijdens deze special maken we in stilte een wandeling van ongeveer een uur in de omgeving van de studio in de Bilt. Daarnaast is er ruimte voor meditatie en stilte in de studio. Tijdens deze les staan mediteren en in stilte wandelen centraal. De les wordt afgesloten met thee en een gezonde snack. Zie mijn… Lees verder Stilte wandelingen & meditaties