Wat ik doe

Ik werk op een holistische manier en vervul een coachende rol. Ik neem je graag mee in het aanleren en ontdekken van je nieuwe en gezondere bewegingsgedrag.

Ik ben jouw spiegel om jouw oude patronen zichtbaar te maken. En weet; jij bent niet je klacht of jouw gekregen diagnose! Ik denk/kijk niet naar hokjes of labels. 

Aan de hand van een intake gesprek breng ik je vraag of klacht in beeld. Vanuit daar gaan we samen aan de slag waarin jij altijd centraal staat en je zelf de regie in eigen hand hebt.

*Ik reik jou oefeningen aan om je houding te kunnen optimaliseren en/ of disbalans of te heffen zodat je in je dagelijks leven (pijn)vrij en gelukkig kunt bewegen middels Oefentherapie Cesar.  

*Ik coach middels Haptonomie en werk hierbij met aanrakingen en gesprekstechnieken om jouw (oude) beweeg- en gedragpatronen te doorbreken zodat je een verandering in gang kunt zetten.

*Ik leer je lijf te voelen, te leren ademen te leren ontspannen, te accepteren en te versterken middels YogAlign.

*Ik neem je mee op een ontspannende, magische en helende reis om jezelf te kunnen bevestigen en bekrachten middels Deeprelax Yoga Nidra.
  • Oefentherapie Cesar, HU
  • Haptonomie, Doorn
  • Yogatherapie YogAlign, Hawaii
  • Yogatherapie Deeprelax Yoga Nidra, Amsterdam

 

 
 

Walk ’n Flow Podcast

Kom luisteren naar mijn podcast Walk ’n Flow!

“Spreken vanuit het het hart, luisteren, inspireren en voelen met je hele lijf!”

“SHE is the Medicine”

De online training “SHE is the Medicine” is een holistisch, lichaamsgericht leefstijl programma gebaseerd op Ayurveda en verschillende vormen van Yoga.

Het is een 4, 7 of 13 weekse reis voor vrouwen om (weer) thuis bij jezelf te komen.

De training is opgebouwd uit twee niveaus. Niveau 1 behandelt de basis, niveau 2 gaat de diepte in.

“I AM SHE!”

Stilte wandelingen & meditaties

Tijdens deze special maken we in stilte een wandeling van ongeveer een uur in de omgeving van de studio in de Bilt. Daarnaast is er ruimte voor meditatie en stilte in de studio. Tijdens deze les staan mediteren en in stilte wandelen centraal. De les wordt afgesloten met thee en een gezonde snack. Zie mijn… Lees verder Stilte wandelingen & meditaties