Praktisch

Werkwijze

Om elkaar beter te leren kennen en om te kijken of ik je kan helpen start ik altijd met een intake gesprek. Dit kan op locatie of telefonisch plaatsvinden. Door een intake te doen kan ik je hulpvraag in kaart brengen en kunnen we samen kijken welke behandelvorm(en) we kiezen.

Waar vinden de behandelingen/lessen plaats? 

Oefentherapie Cesar

Mijn individuele behandelingen verzorg ik wekelijks op de maandagen binnen Centrum in Balans te Leusden. Meer informatie over Centrum in Balans is hier te vinden.

Haptonomie

Haptonomie loopt als een aanvullende rode draad door al mijn behandelingen. Deze methode pas ik zowel in de oefentherapie als in de yogAlign toe. Ik geef individuele behandelingen of groepsessies/trainingen bij u thuis of binnen uw bedrijf. Nieuwsgierig wat haptonomie precies inhoudt? Lees hier meer over deze behandelvorm.

YogAlign & Yoga Nidra

Privésessie en workshops

Individuele yogalessen kunnen overal plaatsvinden; bij u thuis, op een externe locatie of buiten! Daarnaast verzorg ik ook workshops en trainingen op maat voor uw bedrijf of voor een (familie)uitje.

Mijn eigen studio is gevestigd op adres: Burgemeester de Withstraat 2, 3732 EK De Bilt

De houdingstraining

De 8 weekse houdingstraining verzorg ik in praktijk Centrum in Balans in Leusden en in mijn yogastudio in de Bilt. Tijdens deze training werk ik op een comfortabele en ontspannen manier aan het verbeteren van je houding. Ik neem je mee om voelend aanwezig te zijn in je eigen lichaam. Daarnaast besteed ik aandacht aan het versterken van alle spiergroepen in het lichaam door middel van ademhaling, zelfmassage en het uitvoeren van houdingen en vinyassas. Het is een preventieve training voor elk yoganiveau en elke leeftijd.

Doel van de training: je goed en blij in je eigen lichaam voelen om zo met een sterker, blijer en opgerichte houding in de wereld te kunnen staan.

Het is een kleine groep van maximaal 6 deelnemers. De training bestaat uit 6 groepslessen van 1.5 uur en 2 individuele lessen van 1 uur.

Groepslessen

De Bilt

De lessen verzorg ik in mijn yogastudio in de Bilt. Adres: Burgermeester de Withstraat 2, ingang aan de Tuinstraat.

Aanmelden voor de lessen kan via flowohy@gmail.com of via mijn eventpagina op mijn Facebookpagina.

Is er iets tussen gekomen? Afzeggen kan kosteloos tot 4 uur voor aanvang van de les.

Utrecht

De lessen verzorg ik in de yogastudio van mijn yogAlign collega Monique van Leeuwen, eigenaar van Yoganesh. De locatie van haar yogastudio is in Landhuis Oog in Al. Adres: Park Oog in Al 1, 3533 HE Utrecht.

Aanmelden voor mijn lessen in Landhuis Park Oog in Al kan via deze link

Tot in de studio!