PDL methode workshops

“We zien een toename van complexiteit onder onze bewoners en weten hier niet goed mee om te gaan”

Een uitspraak die ik vaak hoor om mij heen, zowel op de werkvloer binnen zorginstellingen als binnen een hospice of thuiszorgorganisatie.

En dat is zonde!

Want met de PDL methode kun je zoveel meer! Het zorgt voor meer rust en ontspanning, creëert tijd én voorkomt onbegrepen gedrag.

Wat doe je met PDL en voor wie is het

PDL ziet een wereld voor zich waarin liefdevolle ondersteuning bij een leven in zorgafhankelijkheid een basisprincipe is binnen de zorg. Het is daarom mijn missie om iedereen die met zorgafhankelijke cliënten te maken heeft, ondersteuning te bieden op basis van het PDL-gedachtengoed. 

De PDL-methodiek kan worden toegepast bij cliënten met een grote zorgafhankelijkheid. Deze kan somatisch zijn en psychogeriatrisch, zoals bij dementie. Deze cliënten worden verzorgd in verpleeghuizen, zorgcentra, instellingen voor lichamelijk en/of verstandelijk gehandicapten en in de thuiszorg. 

Om goed voor de bewoners of cliënten te kunnen zorgen, maar ook om de zorgmedewerker met vertrouwen en veilig te kunnen laten werken, deel ik met liefde mijn kennis én ervaringen over het werken met de PDL methode.

Hoe ik werk

Ik denk graag mee om de totale werkvloer vitaal te houden én om zorg op maat te kunnen leveren middels de PDL methode en organiseer daarom workshops en scholingen op de werkvloer!

Vanuit mijn ruime expertise en jarenlange ervaring als Oefentherapeut Cesar, Haptonomisch Professional, PDL coach én yogadocent ben ik de juiste persoon op het gebied van verantwoord en met plezier kunnen bewegen voor iedereen! Van werknemer tot zorgprofessional én bewoners in zorginstellingen.

Workshops en/of coachingspakketen worden op maat samengesteld. Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken en om een offerte aan te vragen.


PDL staat voor een wereld waarin iedereen van jong én oud zich comfortabel voelt. Dat is de zorg van ons allemaal!


Investering

Workshop voor het hele team*
150 euro per uur

Individuele coaching “on the job”*

60 euro per 45 minuten

*Exclusief btw, toeslag op locatie (45 euro) en bijkomende reiskosten (0.25 cent per kilometer) per workshop of coaching on the job.

Ik factureer naast de tijd voor de workshop ook voorbereidingstijd. Als er materiaal nodig is kan ik dit regelen en zullen de extra bijkomende kosten mee worden genomen in de offerte.

Laten we samen de PDL mindset verspreiden!