Online workshop

Herken jij je hier in/ben jij dit?

*Je bent lang en je denkt dit ondertussen al geaccepteerd te hebben, of toch nog niet helemaal? Doordat je het nog niet helemaal geaccepteerd hebt merk je er nu inmiddels dagelijks ongemakken van . Niet alleen in hoe je je beweegt en hoe de omgeving met jou omgaat, maar inmiddels is het nu ook voelbaar in je lijf en uit het zich nu in zeurende pijn in je nek of onderrug.

*Je past je vaak aan omdat je niet op wilt vallen en er “gewoon” bij wilt horen waardoor je jezelf alsmaar kleiner gaat maken en je jezelf onbewust tekort doet. Maar je merkt aan je lijf dat je nu echt iets moet gaan veranderen omdat de pijn alleen maar erger wordt en je hierdoor meer en meer gebukt door het leven gaat.

*Veel tips of oefeningen heb je al uitgeprobeerd of je hebt goedbedoelde adviezen opgevolgd om te werken aan je lichaam maar dit hielp maar tijdelijk waardoor je nu nog steeds met je pijn/ongemak zit. Lang niet iedereen snapt ook echt hoe het is om lang te zijn en je wilt nu echte stappen gaan maken om van je pijn en andere ongemakken af te zijn!

dan is deze workshop echt wat voor jou!

Weet dat jij niet de enige bent die hiermee zit en dat je nu op de juiste plek bent aangekomen, want ik ga je helpen!

Deze workshop wordt gegeven door ervaringsdeskundige Janna Johanna, zelf 1.88 cm lang en ze heeft vroeger zelf ook enorm “gestruggeld” met haar lange lijf. Ze is de door haar studie en opleidingen de expert op het gebied van pijnvrij én met plezier bewegen voor specifiek lange mensen!

Je ontdekt binnen 1,5 uur op een laagdrempelige manier hoe jij weer pijnvrij kunt bewegen. Tevens onthul ik een praktische en makkelijke ademhalingstechniek waarmee je gegarandeerd resultaat hebt én waarmee je gelijk zelf aan de slag mee kunt gaan!

Op dit moment staan er geen workshops voor 2021 gepland.

Binnenkort volgen de data voor 2022!

Doel: aan het einde van de workshop heb je een ademhalingstechniek in handen waardoor je pijn verdwijnt en je elke dag weer met plezier en pijnvrij je bed uit stapt én je zelf een verandering in gang hebt gezet!

Voor slechts 7,50 euro word jij je eigen houding expert!

Ervaringen

Waardering: 5 uit 5.

“Tijdens de online bijeenkomst met Janna Johanna heb ik meer geleerd om met mijn houding bezig te zijn. Met de mooie combinatie tussen de theoretische kennis en de ademhalingsoefeningen heb ik het gevoel dat ik weer verder kan. Ik kan weer aan het werk om mijzelf een betere houding te geven” Bedankt Janna, door Marije 30 jaar met nekklachten

Voel je vrij en blij in je eigen lichaam!