Online programma goed staan

Het is tijd voor verandering!

Bij FLOWOHY snap ik dat jij positief in het leven wilt staan en zonder pijn en ongemak met je lange lichaam in beweging wilt zijn. Jij hebt iemand nodig die je begrijpt en snapt dat het makkelijker gezegd dan gedaan is dat je “maar moet accepteren dat je een lang lichaam hebt”.

Jouw probleem is misschien dat je door jouw lange lichaam, je je buitengesloten voelt en je je niet gehoord voelt. Hierdoor kun je niet jezelf zijn en ervaar jij op dit moment dagelijks pijn in je lichaam en (mentaal) ongemak.

Dit geeft jou het gevoel dat je er niet bij hoort omdat je anders bent vanwege je lengte en dit zorgt voor een gevoel van machteloosheid en frustratie. FLOWOHY helpt je om je begrepen te voelen en je te laten voelen dat je goed bent zoals je bent en dat je voorgoed gedag kunt zeggen tegen die pijn en het ongemak!

Ik heb dit namelijk zelf ook ondervonden en was tijdens mijn jeugd op zoek naar iemand die mij begreep. Ik voelde mij door mijn 1.88 ook een buitenstaander en het moment dat ik bijvoorbeeld aan de zijlijn stond bij het stijldansen, staat nog op mijn geheugen geschreven. Niemand wilde met mij dansen omdat ik met kop en schouders boven iedereen uitstak. Daarnaast had ik zelf regelmatig last van mijn nek omdat ik krom ging lopen zodat ik kleiner was. Door mijn eigen vervelende ervaringen én mijn kennis over alles wat te maken heeft met beweging, bewustzijn en gezondheid, kan ik jouw gids zijn om je erdoorheen te helpen en te begeleiden zodat je dit zelf niet mee hoeft te maken!

Schrijf je daarom nu in voor mijn online programma en schakel mijn hulp in zodat je je nu al beter in je lange lijf gaat voelen!

Je wordt aan mij gekoppeld en hebt toegang tot een besloten groep zodat je letterlijk in een warm bad terecht komt. Vanuit daar ga je zelf aan de slag via een online programma onder mijn begeleiding. Zodat jij weer met een glimlach in het leven kunt staan, je je gehoord voelt en weet dat je erbij hoort! Je pijn is weg en je weet hoe je met jouw lange lichaam met plezier in beweging kunt zijn!

Want als je wacht zul je merken dat je verder vastloopt, je klachten blijvend aanwezig zijn en je hierdoor jezelf letterlijk en figuurlijk buiten spel zet. Dus kom nu in beweging! 

Wil jij werken aan een gezonde houding en meedoen met mijn training?

Meld je dan nu aan door te mailen naar info@flowohy.com

Doe daarom nu mee met mijn online programma!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.