Oefentherapie Cesar

Elke dag is een struggle; je hebt pijn in je lichaam en je weet niet meer wat je hiermee moet doen. Je hebt al van alles geprobeerd maar je komt niet van je pijn af. Je nek voelt stram, je heb last van je onderrug of tijdens het werk achter je computer voel je een zeurende elleboog. Allemaal lichamelijke klachten die te maken hebben met hoe je zit, ligt, loopt of staat! Laat mij je hierbij helpen om jou van je klachten af te helpen!

Wat ik doe

Als oefentherapeut Cesar richt ik mij op het ontwikkelen en aanleren van gezond houdings- en beweeggedrag. Ik heb een coachende rol om je aan te sturen in het aanleren van een ander beweeggedrag. Ik speel in op je leerstijl en zoek passende oefeningen die je gaan helpen om je oude beweeg- en gedragspatronen te veranderen. Het is belangrijk dat je zelf open staat om de verandering aan te gaan en in je dagelijks leven met de oefeningen en aandachtspunten aan de slag te gaan

Ik ben aangesloten bij mijn beroepsgroep VvOCM, Vereniging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck, en sta geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici.

Tarieven

Oefentherapie wordt door zorgverzekeraars vergoed vanuit het aanvullende pakket. Per verzekeraar verschilt het hoeveel er vergoed wordt.

Tot 18 jaar zit oefentherapie deels in het basispakket.

Behandelingen van chronische klachten worden deels vergoed vanuit de basisverzekering mits de aandoening op de lijst van chronische indicaties staat.

Centrum in Balans heeft contracten met alle verzekeraars.

Ik werk ook vanuit mijn eigen praktijk en daar werk met ik met onderstaand tarief. Je kunt de factuur dan zelf indienen bij je zorgverzekaar.

Intake zonder verwijzing praktijk (via DTO)
45 minuten
55 euro
Intake met verwijzing praktijk
45 minuten
50 euro
Intake zonder verwijzing aan huis* (via DTO)
60 minuten
65 euro
Intake met verwijzing aan huis*
60 minuten
60 euro
Losse behandeling praktijk/video consult
30 minuten
35 euro
Behandeling aan huis*
45 minuten
50 euro
Eenmalige screening
30 minuten
25 euro
Eenmalig onderzoek
45 minuten
45 euro
Niet nagekomen afspraak (zonder bericht binnen 24 uur)100 % van
het bedrag
*Bij een behandeling aan huis breng ik 0.24 cent per kilometer in rekening