In 8 weken van je pijn in je lijf af met een lang lichaam om weer van te houden!

DIT herken/ben jij:

Je bent een lange vrouw én je herkent jezelf in onderstaande punten:

 • Je voelt op dit moment pijn in je nek, rug of schouders en je dacht eerst “ach dit zal wel weer overgaan en het valt allemaal wel mee” maar inmiddels valt het niet meer mee en zijn je klachten nu zo erg waardoor je met regelmaat je sport- of sociale afspraken af moet zeggen
 • Of misschien weet je niet meer hoe je nu verder moet nadat je al van alles hebt geprobeerd zonder enig resultaat
 • Wellicht vind je het sowieso moeilijk om actie te ondernemen omdat je denkt dat toch niets helpt en de moed je inmiddels in de schoenen is gezakt

Dan is deze 8-weekse training echt wat voor jou. Deze training wordt gegeven door houdings- én ervaringsdeskundige Janna Johanna, zelf 1.88 cm lang. Ze is de expert op het gebied van pijnvrij én met plezier kunnen bewegen met een gezonde houding voor lange mensen vanuit haar achtergrond als Oefentherapeut.

Waarom 8 weken hoor ik je denken. Gemiddeld hebben je lichaam en je brein 6 weken nodig om iets nieuws aan te leren totdat iets een “automatisme” wordt. Doordat je 8 weken bezig bent weet je zeker dat er verandering gaat plaats vinden én je resultaat boekt.

Ik voel je strijd!

En ik weet uit eigen ervaring; dit klinkt makkelijker gezegd dan gedaan en dit doe je niet zomaar “even”. Klopt! Ik heb zelf jaren lang geworsteld met mijn lange lijf en liep hierdoor letterlijk vast en werd krom en wist mijn geen raad wat te doen.

Daarom ga én kan ik jou met liefde begeleiden zodat jij je de jarenlange zoektocht of “struggle” kunt besparen!

Wat je nu nodig hebt is dat iemand jou mee aan de hand neemt zodat jij nu voor eens en voor altijd gedag kunt zeggen tegen de pijn en het ongemak dat je nu voelt!!

Resultaat na 8 weken

Je hebt na 8 weken weer je eigen regie in handen en je voelt dat je lichaam en houding positief veranderd zijn. Daarnaast beweeg je in een lichaam die geen pijn meer doet en kun je met een grote glimlach op je gezicht zeggen dat je weer blij bent met je lichaam! Je weet hoe je om kunt gaan met die “kritische” stem in je hoofd en hebt tools om je hier niet meer door uit het veld te laten slaan.

En bovenal, je zit weer lekker in je vel en dit straal je ook uit. Het fijne is dat je dit zelf hebt gedaan omdat je jezelf serieus hebt genomen én eindelijk een oplossing hebt gevonden voor het ongemak dat je al die tijd gevoeld hebt. Met als ultieme bonus: blijvend resultaat en een leven lang plezier van je nieuwe JIJ!

Dit leer je en komt aan bod:

 • Waarom jouw lichaam doet wat ze doet en waarom verandering lastig is
 • Wat houding en pijn voor invloed hebben op je mindset
 • Hoe je signalen kunt herkennen van overbelasting
 • Waarom het belangrijk is om voldoende rust te te nemen en hoe je dit vervolgens zelf kunt doen middels oefeningen en meditaties
 • Hoe je brein werkt en hoe het omgaat met veranderingen
 • Op welke manier jij kunt werken aan een gezond en sterk lichaam met een positieve mindset!

wat Je krijgt:

 • 3 live coach sessies van 1 uur als begin, midden- en eindpunt om alles uit de training te kunnen halen én alle aandacht aan jouw houding en lichaam te kunnen besteden
 • 4 online coach calls van 30 minuten voor support, motivatie en om jouw verandering in gang te kunnen zetten; je hoeft het namelijk niet alleen te doen en ik ben er voor je om vol te houden en door te pakken
 • Wekelijks praktische houdingsoefeningen die je direct toe kunt passen en waar je de rest van je leven profijt van hebt
 • Een houdingsanalyse met tips zodat je weet wat al jouw aandachtspunten zijn zodat je gericht aan het werk kunt
 • 4 online YogAlign videolessen óf 2 live lessen om jouw houding een boost te geven en pijnvrij te kunnen bewegen voor de rest van je leven
 • 3 Yoga Nidra audiobestanden óf 1 live sessie om helemaal bij weg te dromen en te ontspannen zodat jij volledig kunt focussen op jouw proces met volle focus

Extra bonus

 • Je krijgt na afronding van je training een persoonlijke meditatie (via je mail) die je kunt gebruiken voor motivatie, ontspanning en als herinnering aan je doorgemaakte reis tijdens de training.
 • DIY-KIT Yoga & Ayurveda ter waarde van 65 euro.

Vrouwen die je al voor zijn gegaan

“De informatie voor en tijdens de training is heel duidelijk. De inhoud van de training voldeed aan mijn wensen en was precies waar ik op gehoopt had. Mijn houding is verbeterd en ik ben mij nu veel bewuster van mijn houding geworden en ervaar geen pijn meer in mijn rug. Dat was precies mijn bedoeling toen ik aan de training begon. Het niveau van Janna was goed, ze kan de stof uitstekend overbrengen”. | Bedankt en groet, Simone 1.82 met rugklachten, 29 jaar

Praktisch

Je kunt op elk moment starten en alle coach sessies- en calls zijn flexibel in te plannen.

Liever eerst kennismaken om te horen of deze training wat voor je is? Maak via onderstaande knop vrijblijvend met mij kennis!

investering

Jouw investering om jezelf voor de rest van je leven positief te veranderingen is 839 euro.

*Betaal in 1 keer en bespaar 59 euro.

Betaal je liever in termijnen? Dat kan ook, dan betaal je in 3 keer 299 euro per termijn. Je 1e termijn betaal je bij aanvang van de training, de 2e termijn betaal je uiterlijk in je 3e week en het 3e termijn uiterlijk in je 5e week van de training. Voel je een JA en heb je dit hard nodig maar lukt het financieel niet? Neem contact met mij op dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Vraag en antwoordVoor wie is deze training?

Voor alle lange mensen die klaar én gemotiveerd zijn om verandering in gang te gaan zetten! Daarnaast is deze training ook geschikt als je zelf al van alles hebt geprobeerd, om bijvoorbeeld van je pijnklachten of negatieve gevoelens rondom je lengte af te komen, maar nog nooit het gewenste resultaat behaald hebt én je nu toch echt die helpende hand nodig hebt.

Ik vind de investering eng want heb niet zoveel financiële middelen

Dat snap ik en dat herken ik ook. Ook ik heb niet altijd geld over en moet goed nadenken of ik het nu kan én wil uitgeven. Wat mij altijd helpt is om te kijken naar wat het mij gaat opleveren én waar ik naartoe wil. En van daaruit maak ik de beslissing. Omdat je misschien twijfelt heb je he nu juist nodig om actie te gaan ondernemen. Door uit te gaan stellen kunnen je klachten of pijn toenemen waardoor je mogelijk meer (para)medische hulp nodig hebt en dit je nog meer kosten geeft. En dit klinkt misschien confronterend, maar vertrouw erop dat je investeert in jezelf en jouw toekomst! Dus neem je eigen lichamelijke- en mentale gezondheid serieus en maak de stap nu het kan!

Ik heb al vaker wat gevolgd bij een ander maar het heeft mij nog weinig gebracht. Wat is hier het verschil?

Dat hoor ik vaker, want er is tegenwoordig zoveel op de markt dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Mogelijk heb je al van alles geprobeerd maar was je uiteindelijk niet op de juiste plaats. Waarschijnlijk kwam dit omdat er alleen in werd gezoomd op bijvoorbeeld je rugpijn en er verder niet werd gekeken naar hoe je beweegt, hoe je denkt en hoe je een verandering in gang kunt zetten. Er werd gewerkt middels een “quick fix” wat op korte termijn effect heeft, maar dit geeft vaak geen positief resultaat op lange termijn. Doordat ik je nu in 8 weken mee ga nemen werken we op alle niveaus zodat jij wel resultaat hebt én een verandering doormaakt die blijvend is.

Ik ben bang dat ik de tijd er niet voor heb, kan ik dan alsnog deelnemen?

Ja dat kan maar vraag je eerst af waarom je deze training wilt gaan doen. Want als jij nu voor eens en voor altijd van je pijn of ongemak af wilt komen moet je daar nu eenmaal actie op ondernemen en er tijd voor vrijmaken. Omdat ik zelf heb ervaren wat het resultaat is weet ik dat de tijdsinvestering het 100% waard is. Het fijne van 8 weken bezig zijn is dat je alle tijd hebt en ik je help met plannen om het “behapbaar” te maken als je moeite hebt met plannen en volhouden.

BEN JIJ ER KLAAR VOOR?

JA: als je 8 weken lang de commitment met jezelf aan wilt gaan maken én er 100% voor wilt gaan

JA: je bent klaar voor verandering

JA: het nu tijd is voor jezelf zodat je jezelf weer op nummer 1 gaat zetten!

Niet goed geld terug

Start zonder risico met 14 dagen geld terug garantie!

Doordat ik zelf overtuigd ben van het effect van deze training, vanwege mijn eigen ervaring én die van anderen, weet ik dat jij er ook een positief resultaat uit zult gaan halen. Om de drempel laag te houden geef ik je toch graag een garantie.

Als jij na 14 dagen niet overtuigd bent van de inhoudelijke kwaliteit, dan krijg je jouw geld retour minus € 145,- administratiekosten. Er zijn echter voorwaarden aan verbonden. Dit komt er op neer dat je jij in de eerste 2 weken actief bezig bent geweest met de oefeningen en de videofragmenten én dat we minimaal 2 coach calls hebben gehad. Ook ben je actief geweest met mijn houdingstips vanuit de analyse.

*Je kunt alleen via e-mail annuleren voorzien van een duidelijke reden waarom het niet aan de kwaliteitseisen voldoet. Deze garantie geldt niet als jouw omstandigheden zijn veranderd of dat de inhoud of de vorm van het programma niet aansluit bij jouw persoonlijke behoefte. Dit is immers voor aanschaf duidelijk op deze pagina omschreven. Indien niet aan deze voorwaarde is voldaan dan vervalt het recht op de garantie. In alle andere gevallen ontvang je gewoon jouw geld retour.

Janna Johanna

“Jouw lichaam is de sleutel tot gezondheid én een positieve mindset”!