Home2

ZEG DAG TEGEN JE NEK, SCHOUDER- OF RUGKLACHTEN ZODAT JE ELKE DAG PIJNVRIJ EN MET ZIN WEER JE BED UIT STAPT ZODAT JE WEER VAN JE LANGE LIJF KUNT GAAN HOUDEN!

Maar hoe dan?!

Door middel van jouw eigen lichaam, beweging en door te werken aan je gedrag!

Want jouw lichaam is de sleutel tot gezondheid én een positieve mindset!

Allereerst lieve lange vrouw wees trots op jezelf dat je op zoek bent gegaan naar hulp, je bent niet de enige en ik begrijp je!

Om hulp vragen is niet iets waar je je voor hoeft te schamen, integendeel dit toont juist een stap van moed en dit is bovendien een teken dat je om jezelf geeft!

Je bent het waard om gezien te worden, om gelukkig in het leven te staan en om elke ochtend vitaal en pijnvrij wakker te worden.

Ervaringen

Waardering: 5 uit 5.

“Wat me heel positief heeft verrast is de veelzijdigheid van Janna. Ten eerste luistert en observeert ze heel erg zorgvuldig, waardoor ze snel tot de kern van het probleem komt. Ten tweede kiest ze de juiste woorden om samen te vatten of door te vragen. Ten derde heeft ze een scala aan methoden waaruit ze direct kan putten om de juiste te kiezen voor dat moment. Zo ben ik heel deskundig geholpen op zowel fysiek als mentaal vlak; het een houdt immers heel vaak verband met elkaar. Ik heb er een pakket oefeningen en leefregels bij die heel helpend zijn”.

Janna krijgt dan ook 5 van de 5 sterren. Titia, 1 op 1 coaching haptonomie


“De informatie voor en tijdens de training is heel duidelijk. De inhoud van de training voldeed aan mijn wensen en was precies waar ik op gehoopt had. Mijn houding is verbeterd en ik ben mij nu veel bewuster van mijn houding geworden en ervaar geen pijn meer in mijn rug. Dat was precies mijn bedoeling toen ik aan de training begon. Het niveau van Janna was goed, ze kan de stof uitstekend overbrengen”. | Bedankt en groet, Simone 1.82 met rugklachten, 29 jaar


“Janna geeft hele fijne yogalessen met een goede combinatie van inspanning en ontspanning. Ik vind het fijn dat er in de lessen soms ook pittige oefeningen zitten, dat is precies wat mijn lijf nodig heeft. Daarnaast helpen de meditatie oefeningen goed om te ontspannen. Na een les heb ik weer nieuwe en positieve energie en een lijf dat meer ontspannen en soepel is!” | Annet yogi YogAlign


“Wat een fijne stem om bij weg te dromen. De sessie heeft mij veel helderheid gebracht; vraagstukken waar ik al een tijd mee bezig was kwamen terug en gaven mij een antwoord. Daarnaast was ik echt even weg en ontwaakte ik weer als herboren!— Josien, 34 jaar Yoga Nidra