Haptonomie

Zit je dan, met pijn in je nek achter je laptop en met je ziel onder je arm. “Hoe komt het toch dat ik niet in staat ben om een verandering in gang te zetten en daardoor nu nog steeds pijn heb?” Of misschien komt er regelmatig oud zeer naar boven, van die vervelende pestkoppen op de middelbare school die je lastig vielen of nare opmerkingen maakte omdat je langer was dan de rest.

Uitspraken die ik vaak tegenkom in mijn praktijk. Wees gerust, iedereen is in staat om te veranderen en zonder pijn te leven, maar hiervoor moet je wel zelf aan de slag en oud zeer of patronen onder de loep durven te nemen. En ik weet hoe het is, want ik heb dit zelf ook ervaren en meegemaakt dus je staat er niet alleen voor!

Je hebt door pijn jezelf een houding aangeleerd die de pijnklachten in stand houden. Dit zijn ingeslopen patronen die je zelf niet altijd meer ziet/bewust van bent. Dit kunnen patronen zijn die je kort geleden hebt ontwikkeld maar kunnen ook vanuit je jeugd naar boven komen. Laat mij jou van jouw pijnklachten en oude patronen afhelpen en boek nu een gratis coach call!

Wat Haptonomie is

Haptonomie gaat over het voelen wat er in je eigen lichaam gebeurt en hoe je jezelf presenteert aan de wereld. Hoe stel ik mij op, hoe reageer ik op mijn omgeving of wat doe ik als ik pijn ervaar? Vragen die gaan over jou vanzelfsprekende bewegingen en vertrouwde patronen.

Met haptonomie werk ik aan de behandelbank met aanrakingen en maak ik gebruik van oefenvormen om je bewust te laten maken van je eigen patronen. Ik werk aan de hand van de GROUND fenomenen. Ground staat voor Grenzen, Ruimte, Omgeving, Uitnodigen, Naderen en Doorvoelen.

Daarnaast speel ik in op de wederkerigheid. Over en weer, met aandacht voor jezelf, de ander en de omgeving. Door pijn, stress, bewegingsbeperkingen of aangeleerde patronen en gewoontes kan deze connectie verstoord zijn waardoor je moeite hebt om te voelen en waar te nemen wat erin jezelf speelt maar ook om je heen.

Ik neem je graag mee in jouw ontdekkingstocht zodat je weer dichter bij jezelf kunt komen en je eigen patronen leert herkennen en hier naar kunt handelen. Met als doel: weer pijnvrij door het leven kunnen!

Ervaringen

Waardering: 5 uit 5.

“Wat me heel positief heeft verrast is de veelzijdigheid van Janna. Ten eerste luistert en observeert ze heel erg zorgvuldig, waardoor ze snel tot de kern van het probleem komt. Ten tweede kiest ze de juiste woorden om samen te vatten of door te vragen. Ten derde heeft ze een scala aan methoden waaruit ze direct kan putten om de juiste te kiezen voor dat moment. Zo ben ik heel deskundig geholpen op zowel fysiek als mentaal vlak; het een houdt immers heel vaak verband met elkaar. Ik heb er een pakket oefeningen en leefregels bij die heel helpend zijn”.

Janna krijgt dan ook 5 van de 5 sterren. Titia, 1 op 1 coaching haptonomie

investering

Coach call via Zoom of telefoon
Gratis 
(15 min)
6 sessies
(75 minuten)
555 euro
+ bonus persoonlijke meditatie
Losse sessie
(60 min)
88 euro

Wil je samen met je partner, vriend of vriendin een sessie boeken? Dat kan!

Coach call via Zoom of telefoon
Gratis 
(30 min)
6 sessies
(75 min)
999 euro
+ bonus persoonlijke meditatie
Losse sessie
(75 min)
166 euro

*Voor sessies aan huis, buiten of op locatie reken ik per sessie een extra bedrag van 15 euro + komen er reiskosten bij van 0.24 cent per kilometer

Annuleringsbeleid

Graag per e-mail afmelden.

Je sessie afzeggen kan tot 24 uur voor aanvang, na 24 uur  wordt de behandeling volledig in rekening gebracht.