Ervaringen

Deelneemster 8 weekse yogAlign houdingstraining

“De informatie voor en tijdens de training is heel duidelijk. De inhoud van de training voldeed aan mijn wensen en was precies waar ik op gehoopt had. Mijn houding is verbeterd en ik ben mij nu veel bewuster van mijn houding geworden. Dat was precies mijn bedoeling toen ik aan de curses begon. Het niveau van Janna was goed, ze kan de stof uitstekend overbrengen. Bedankt!!

Deelneemster yogAlign groepsles in de Bilt

“Voor mij de eerste keer deze vorm van yoga. Ik dacht dat de les niet intensief was en vooral heel erg ontspannen. Maar het blijkt toch ook een goede workout te zijn, want ik had spierpijn. Janna is heel relaxt en ik heb het idee dat doordat ze ook haptonoom en cesartherapeut is, ze echt weet wat ze doet”.

“Erg fijne les met een fijne lerares die je door de stappen meeneemt. Ik als beginner kon goed mee doen en kwam erg ontspannen uit de les. Thanks 🙏🏼”

“Geweldige les met hele fijne ademhalingstechniek!”

“Hele kleine groep waardoor er veel persoonlijke aandacht is.”

Deelneemster yogaweekend Portugal najaar 2019

“Ik vond het echt een mooi avontuur en ben helemaal ontspannen en met een frisse blik terug gekomen.”
“We kijken met veel warmte terug naar de geweldige dagen. Je hebt ons met open armen ontvangen en begeleid tijdens deze ontdekking. Zekerheid terugvinden, onszelf herontdekken, maar ook onze houding is enorm vooruitgegaan. Onze verborgen dromen weer helder!”