Reviews

Deelnemer 8 weekse YogAlign houdingstraining

“De informatie voor en tijdens de training is heel duidelijk. De inhoud van de training voldeed aan mijn wensen en was precies waar ik op gehoopt had. Mijn houding is verbeterd en ik ben mij nu veel bewuster van mijn houding geworden. Dat was precies mijn bedoeling toen ik aan de cursus begon. Het niveau van Janna was goed, ze kan de stof uitstekend overbrengen. Bedankt en groet Margriet, 50 jaar met rugklachten.

Deelnemers Deeprelax Yoga Nidra sessies

“Wat een fijne stem om bij weg te dromen en mee op reis te gaan. De sessie heeft mij veel helderheid gebracht; vraagstukken waar ik al een tijd mee bezig was kwamen terug en gaven mij een antwoord. Daarnaast was ik echt even weg en ontwaakte ik weer als herboren!” Josien, 34 jaar.

“Ik kon maar moeilijk wakker worden deze ochtend, na de sessie voelde ik mij wakker, uitgerust en helder van geest” Bedankt en tot een volgende keer, Jolanda 39 jaar.

“Ik was al langer zoekende om een nieuw pad in te slaan qua werk en om voor mijzelf te beginnen, tijdens deze sessie voelde ik antwoorden en de bevestiging dat dit is wat ik wil gaan doen, het gaf mij helderheid en de kracht om er echt mee aan de slag te gaan. Janna Johanna heeft mij hier goed in kunnen begeleiden, door Desirée 34 jaar, burnout klachten”

Deelnemers YogAlign groepslessen

“Voor mij de eerste keer deze vorm van yoga. Ik dacht dat de les niet intensief was en vooral heel erg ontspannen. Maar het blijkt toch ook een goede workout te zijn, want ik had spierpijn. Janna is heel relaxt en ik heb het idee dat doordat ze ook haptonoom en cesartherapeut is, ze echt weet wat ze doet”. Geschreven door Liesenke, 30 jaar.

“Erg fijne les met een fijne lerares die je door de stappen meeneemt. Ik als beginner kon goed mee doen en kwam erg ontspannen uit de les. Thanks 🙏🏼”

“Het was weer een heerlijke les. Fijne combinatie van het versterken van mijn ‘core’ en het ontspannen van nek en schouders. En met heerlijke lange ontspanning tussendoor! Nu met veel energie weer verder met de woensdag”! Geschreven door Nienke, 43 jaar.

“Janna geeft hele fijne yogalessen met een goede combinatie van inspanning en ontspanning. Ik vind het fijn dat er in de lessen soms ook pittige oefeningen zitten, dat is precies wat mijn lijf nodig heeft. Daarnaast helpen de meditatie oefeningen goed om te ontspannen. Na een les heb ik weer nieuwe en positieve energie en een lijf dat meer ontspannen en soepel is”. Geschreven door Annet

Deelnemers Retreat september 2019 Portugal

“Ik vond het echt een mooi avontuur en ben helemaal ontspannen en met een frisse blik terug gekomen.”  Door Rian.

“We kijken met veel warmte terug naar de geweldige dagen. Je hebt ons met open armen ontvangen en begeleid tijdens deze ontdekking. Zekerheid terugvinden, onszelf herontdekken, maar ook onze houding is enorm vooruitgegaan. Onze verborgen dromen weer helder!” Door Marieke en Fabienne.

Deelnemers online training “SHE is the Medicine”

“Dank jullie wel Babette en Janna. De wekelijkse bijeenkomsten waren fijne momenten om de rust te nemen om te dansen, te mediteren en te delen. Ik vond het inspirerend om vanuit bijvoorbeeld het jaarwiel en de archetypen van de vrouw naar mijzelf en mijn gewoontes te kijken. Wat ik goed vond aan de training: de laagdrempeligheid, het persoonlijk contact en de werkboeken met achtergrondinformatie. Super bedankt! Judith”


“Janna en Babette zijn een goed team, vullen elkaar goed aan qua kennis en ervaring! Wat ik goed vond aan de training is dat ik veel informatie kreeg, de training laagdrempelig en toegankelijk was en het enthousiasme van Babette en Janna. Bedankt! Suzanne”