Ervaringen

Deelnemers Deeprelax Yoga Nidra sessie

“Wat een fijne stem om bij weg te dromen en mee op reis te gaan. De sessie heeft mij veel helderheid gebracht; vraagstukken waar ik al een tijd mee bezig was kwamen terug en gaven mij een antwoord. Daarnaast was ik echt even weg en ontwaakte ik weer als herboren!”

“Ik kon maar moeilijk wakker worden deze ochtend, na de sessie voelde ik mij wakker, uitgerust en helder van geest”

“Wauw ik ben al langer zoekende om een nieuw pad in te slaan qua werk en om voor mijzelf te beginnen, tijdens deze sessie voelde ik antwoorden en de bevestiging dat dit is wat ik wil gaan doen, het gaf mij helderheid en de kracht om er echt mee aan de slag te gaan”

Deelneemster 8 weekse YogAlign houdingstraining 

“De informatie voor en tijdens de training is heel duidelijk. De inhoud van de training voldeed aan mijn wensen en was precies waar ik op gehoopt had. Mijn houding is verbeterd en ik ben mij nu veel bewuster van mijn houding geworden. Dat was precies mijn bedoeling toen ik aan de curses begon. Het niveau van Janna was goed, ze kan de stof uitstekend overbrengen. Bedankt!!

Deelnemers YogAlign groepsles in De Bilt

“Voor mij de eerste keer deze vorm van yoga. Ik dacht dat de les niet intensief was en vooral heel erg ontspannen. Maar het blijkt toch ook een goede workout te zijn, want ik had spierpijn. Janna is heel relaxt en ik heb het idee dat doordat ze ook haptonoom en cesartherapeut is, ze echt weet wat ze doet”.

“Erg fijne les met een fijne lerares die je door de stappen meeneemt. Ik als beginner kon goed mee doen en kwam erg ontspannen uit de les. Thanks 🙏🏼”

“Geweldige les met hele fijne ademhalingstechniek!”

“Hele kleine groep waardoor er veel persoonlijke aandacht is.”

“Heerlijke zachtaardige ontspannen les..”

Deelnemers yogaweekend Portugal najaar 2019

“Ik vond het echt een mooi avontuur en ben helemaal ontspannen en met een frisse blik terug gekomen.”
 
“We kijken met veel warmte terug naar de geweldige dagen. Je hebt ons met open armen ontvangen en begeleid tijdens deze ontdekking. Zekerheid terugvinden, onszelf herontdekken, maar ook onze houding is enorm vooruitgegaan. Onze verborgen dromen weer helder!”