Ervaringen

1 op 1 coachingstrajecten

“Fijn om gelijk in de 1e sessie al zoveel informatie en inzichten te krijgen, Janna heeft veel kennis in huis en kijkt heel breed, ze neemt de tijd en alles mag er zijn”

“Het was fijn, ook confronterend maar op een positieve manier, door de combinatie van de oefeneningen en te werken aan de bank om zo echt te kunnen voelen hoe het nu met mij is”

“Na de afspraak voelde ik mij lichter, losser en had minder last van mijn nek. Door de toepasbare oefeningen in huis denk ik regelmatig aan het geleerde en kan ik het al steeds beter toepassen”

Deelnemers Deeprelax Yoga Nidra sessies

“Wat een fijne stem om bij weg te dromen en mee op reis te gaan. De sessie heeft mij veel helderheid gebracht; vraagstukken waar ik al een tijd mee bezig was kwamen terug en gaven mij een antwoord. Daarnaast was ik echt even weg en ontwaakte ik weer als herboren!”

“Ik kon maar moeilijk wakker worden deze ochtend, na de sessie voelde ik mij wakker, uitgerust en helder van geest”

“Wauw ik ben al langer zoekende om een nieuw pad in te slaan qua werk en om voor mijzelf te beginnen, tijdens deze sessie voelde ik antwoorden en de bevestiging dat dit is wat ik wil gaan doen, het gaf mij helderheid en de kracht om er echt mee aan de slag te gaan”

Deelnemers 8 weekse YogAlign houdingstraining

“De informatie voor en tijdens de training is heel duidelijk. De inhoud van de training voldeed aan mijn wensen en was precies waar ik op gehoopt had. Mijn houding is verbeterd en ik ben mij nu veel bewuster van mijn houding geworden. Dat was precies mijn bedoeling toen ik aan de curses begon. Het niveau van Janna was goed, ze kan de stof uitstekend overbrengen. Bedankt!!

Deelnemers YogAlign groepslessen

“Voor mij de eerste keer deze vorm van yoga. Ik dacht dat de les niet intensief was en vooral heel erg ontspannen. Maar het blijkt toch ook een goede workout te zijn, want ik had spierpijn. Janna is heel relaxt en ik heb het idee dat doordat ze ook haptonoom en cesartherapeut is, ze echt weet wat ze doet”. Geschreven door Liesenke.

“Erg fijne les met een fijne lerares die je door de stappen meeneemt. Ik als beginner kon goed mee doen en kwam erg ontspannen uit de les. Thanks šŸ™šŸ¼”

“Geweldige les met hele fijne ademhalingstechniek!”

“Hele kleine groep waardoor er veel persoonlijke aandacht is.”

“Heerlijke zachtaardige ontspannen les.”

“Het was weer een heerlijke les. Fijne combinatie van het versterken van mijn ‘core’ en het ontspannen van nek en schouders. En met heerlijke lange ontspanning tussendoor! Nu met veel energie weer verder met de woensdag”! Geschreven door Nienke

“Janna geeft hele fijne yogalessen met een goede combinatie van inspanning en ontspanning. Ik vind het fijn dat er in de lessen soms ook pittige oefeningen zitten, dat is precies wat mijn lijf nodig heeft. Daarnaast helpen de meditatie oefeningen goed om te ontspannen. Na een les heb ik weer nieuwe en positieve energie en een lijf dat meer ontspannen en soepel is”. Geschreven door Annet

Deelnemers Retreat september 2019 Portugal

“Ik vond het echt een mooi avontuur en ben helemaal ontspannen en met een frisse blik terug gekomen.”  

“We kijken met veel warmte terug naar de geweldige dagen. Je hebt ons met open armen ontvangen en begeleid tijdens deze ontdekking. Zekerheid terugvinden, onszelf herontdekken, maar ook onze houding is enorm vooruitgegaan. Onze verborgen dromen weer helder!”