Ervaringen

Waardering: 5 uit 5.


“Wat een fijne stem om bij weg te dromen. De sessie heeft mij veel helderheid gebracht; vraagstukken waar ik al een tijd mee bezig was kwamen terug en gaven mij een antwoord. Daarnaast was ik echt even weg en ontwaakte ik weer als herboren!

Josien, 34 jaar Yoga NidraWaardering: 5 uit 5.

Ik kon maar moeilijk wakker worden deze ochtend, na de sessie voelde ik mij wakker, uitgerust en helder van geest.

Bedankt voor deze Nidra en tot een volgende keer, Jolanda 39 jaar.


Het was een heerlijke les. Fijne combinatie van het versterken van mijn “core” en het ontspannen van nek en schouders. En met heerlijke lange ontspanning tussendoor! Nu met veel energie weer verder met de woensdag!

Nienke, 43 jaar YogAlign

Waardering: 5 uit 5.

Janna geeft hele fijne yogalessen met een goede combinatie van inspanning en ontspanning. Ik vind het fijn dat er in de lessen soms ook pittige oefeningen zitten, dat is precies wat mijn lijf nodig heeft. Daarnaast helpen de meditatie oefeningen goed om te ontspannen. Na een les heb ik weer nieuwe en positieve energie en een lijf dat meer ontspannen en soepel is!

Annet yogi YogAlign


Onefit members

Dank jullie wel Babette en Janna. De wekelijkse bijeenkomsten waren fijne moment om de rust te nemen om te dansen, te mediteren en te delen. Ik vond het inspirerend om vanuit bijvoorbeeld het jaarwiel en de archetypen van de vrouw naar mijzelf en mijn gewoontes te kijken. Wat ik goed vond aan de training: de laagdrempeligheid, het persoonlijk contact en de werkboeken met achtergrondinformatie.

Super bedankt, Judith 33 jaar deelneemster “SHE is the Medicine” online training


Mooie woorden van de deelneemster van het retreat in Portugal in 2019