Ervaringen

Algemeen

Waardering: 5 uit 5.

“Inmiddels heb ik allerlei verschillende lessen gevolgd van Janna. Zowel yogalessen in een studio, als online yogalessen. Maar ook YogaNidra via Zoom, een online workshop voor lange mensen en een stilte wandeling. Het liefst volg ik (ik denk net als veel mensen) een les in de studio, maar ook de online lessen van Janna zijn iets om naar uit te kijken.

Zelfs via een scherm straalt haar rust door naar je eigen woonkamer. Ik heb bewondering voor haar vermogen om mee te bewegen met wat er wél kan, en daar op haar eigen manier toch weer een fijne les van te maken. Als lang persoon merk ik dat ik ook veel baat heb bij haar tips die mij door de dag heen helpen om mijn houding te verbeteren.

Ik volg ook graag lessen van Janna omdat zij authentiek is. Ik kan soms wat allergisch zijn voor yogadocenten met designer leggings in hippe studio’s. Janna straalt warmte uit en in de programma’s die ze aanbiedt, voel je dat ze dingen doet in lijn met haar eigen waarden.

Kortom, het is een aanrader om een keer een les te volgen bij FLOWOHY.

Leonie uit Utrecht.

8 weekse training

Waardering: 5 uit 5.

“De informatie voor en tijdens de training is heel duidelijk. De inhoud van de training voldeed aan mijn wensen en was precies waar ik op gehoopt had. Mijn houding is verbeterd en ik ben mij nu veel bewuster van mijn houding geworden en ervaar geen pijn meer in mijn rug. Dat was precies mijn bedoeling toen ik aan de training begon. Het niveau van Janna was goed, ze kan de stof uitstekend overbrengen”.

Simone 1.82 met rugklachten, 29 jaar


1 op coaching

Waardering: 5 uit 5.

Haptonomie

“Wat me heel positief heeft verrast is de veelzijdigheid van Janna. Ten eerste luistert en observeert ze heel erg zorgvuldig, waardoor ze snel tot de kern van het probleem komt. Ten tweede kiest ze de juiste woorden om samen te vatten of door te vragen. Ten derde heeft ze een scala aan methoden waaruit ze direct kan putten om de juiste te kiezen voor dat moment. Zo ben ik heel deskundig geholpen op zowel fysiek als mentaal vlak; het een houdt immers heel vaak verband met elkaar. Ik heb er een pakket oefeningen en leefregels bij die heel helpend zijn”.

Janna krijgt dan ook 5 van de 5 sterren.

Titia


Deeprelax yoga nidra

Waardering: 5 uit 5.

De Yoga Nidra sessie van Janna is een aanrader. Ze kreeg me met haar fijne stem in een staat van zijn die zorgde voor complete ontspanning en acceptatie van dat wat is. Het was echt een cadeautje aan mezelf. Anja, Utrecht


“Wat een fijne stem om bij weg te dromen. De sessie heeft mij veel helderheid gebracht; vraagstukken waar ik al een tijd mee bezig was kwamen terug en gaven mij een antwoord. Daarnaast was ik echt even weg en ontwaakte ik weer als herboren!

Josien, 34 jaar


“Ik was al langer zoekende om een nieuw pad in de slaan qua werk en om voor mijzelf te gaan beginnen. Tijdens de Nidra sessie voelde ik antwoorden en de bevestiging; mijn plan is nu helder. Het gaf mij de helderheid en kracht om er nu echt iets mee te gaan doen! Heel waardevol”

Desirée, 34 jaar met burn-outklachten


“Ik kon maar moeilijk wakker worden deze ochtend, na de sessie voelde ik mij wakker, uitgerust en helder van geest.” Bedankt voor deze Nidra!

Jolanda 39 jaar

Yogalign

Waardering: 5 uit 5.

Janna geeft hele fijne yogalessen met een goede combinatie van inspanning en ontspanning. Ik vind het fijn dat er in de lessen soms ook pittige oefeningen zitten, dat is precies wat mijn lijf nodig heeft. Daarnaast helpen de meditatie oefeningen goed om te ontspannen. Na een les heb ik weer nieuwe en positieve energie en een lijf dat meer ontspannen en soepel is!

Annet


“Het was weer een heerlijke les. Fijne combinatie van het versterken van mijn ‘core’ en het ontspannen van mijn nek en schouders. En met een heerlijke lange ontspanning tussendoor! Nu met veel energie weer verder met de woensdag!”

Nienke, 43 jaar


“Janna is een warme, veelzijdige dame die met liefde haar lessen vorm geeft.” Bedankt Rian

Onefit members

Workshops

Waardering: 5 uit 5.

Online workshop voor lange mensen

“Tijdens de online bijeenkomst met Janna Johanna heb ik meer geleerd om met mijn houding bezig te zijn. Met de mooie combinatie tussen de theoretische kennis en de ademhalingsoefeningen heb ik het gevoel dat ik weer verder kan. Ik kan weer aan het werk om mijzelf een betere houding te geven”

Bedankt! Marije 30 jaar met nekklachten

she is the medicine

(nu te koop als e-book & DIY-Kit)

Waardering: 5 uit 5.

SHE is the Medicine Yoga & Ayurveda (online training)

Dank jullie wel Babette en Janna. De wekelijkse bijeenkomsten waren fijne moment om de rust te nemen om te dansen, te mediteren en te delen. Ik vond het inspirerend om vanuit bijvoorbeeld het jaarwiel en de archetypen van de vrouw naar mijzelf en mijn gewoontes te kijken. Wat ik goed vond aan de training: de laagdrempeligheid, het persoonlijk contact en de werkboeken met achtergrondinformatie.

Super bedankt, Judith 33 jaar

Retreats

Waardering: 5 uit 5.

Deelneemsters van het retreat in Portugal in 2019