Deeprelax Yoga Nidra

Dit speelt er bij jou:

  • Jouw lange lichaam pijn doet en dit frustreert je waardoor je niet goed je grenzen meer aan kunt geven/voelen met als resultaat dat je overprikkeld raakt
  • Na een lange werkdag is je hoofd overvol en voel je je lichamelijk uitgeput maar toch kun je vervolgens niet in slaap vallen omdat je ligt te piekeren
  • Vind je het sowieso lastig om rust te vinden omdat je hoofd altijd “aan” staat en je altijd drukdrukdruk bent

Wat je nu nodig hebt is een Nidra sessie om jezelf weer op te kunnen laden zodat jouw pijn verdwijnt, je echt even alles los kunt laten én je eindelijk weer een nacht onbezorgd kunt slapen!

Voorkom dat je burn-out raakt, je chronisch te weinig slaapt en je niet meer kunt genieten van je kostbare vrije tijd en jouw prachtige lange lichaam!

Boek nu een weldadige en helende sessie en laat mij je mee op jouw ontspannende reis!

.

Adem jezelf tot rust, laad je zelf weer op en slaap als een roos met DEEPRELAX YOGA NIDRA

Yoga Nidra wordt ook wel de slaap van de yogi’s genoemd.

Tijdens een sessie kom je in een staat van bewustzijn die tussen slapen en waken in zit. De enige zintuigen die actief blijven zijn het voelen en het luisteren. Je lichaam slaapt maar je mind is actief.

De kracht van yoga Nidra zit hem in het loskomen van je gedachtes, oordelen of verwachtingen. Je laat je ego/kritische stem los en zakt via verschillende fases dieper je lichaam in om tot totale ontspanning en overgave te komen. Het is een tool om je authentieke zelf weer terug te vinden en heeft meerdere gezondheidsvoordelen:

  • Het verhoogt je weerstand omdat je stressniveau afneemt
  • Het helpt bij lichamelijke klachten zoals rugpijn maar ook bij chronische pijn
  • Het zorgt voor 65 % toename van de aanmaak van dopaminede stof die ons tevreden doet laten voelen en ons beloond

Met Deeprelax Nidra ben je in staat om op de meest veilige, ontspannen, aangename en vooral zelfstandige manier datgene te veranderen wat voor jou belangrijk is: je mind, je gezondheid, je hele leven. En je hoeft alleen maar te liggen, te luisteren en te genieten, heerlijk toch?

INVESTERING (1,5 UUR LES)

  • 1 sessie: 20 euro
  • Kom samen (duo): 38 euro
  • Strippenkaart 5 sessies: 95 euro (6 maanden geldig)

*Je kunt je sessie kosteloos afzeggen tot 4 uur van te voren.

Liever eerst 1 op 1 aan de slag?

★★★★★

“Ik was al langer zoekende om een nieuw pad in de slaan qua werk en om voor mijzelf te gaan beginnen. Tijdens de Nidra sessie voelde ik antwoorden en de bevestiging; mijn plan is nu helder. Het gaf mij de helderheid en kracht om er nu echt iets mee te gaan doen! Heel waardevol”

Door Desirée, 34 jaar met burn-outklachten