coach sessies zodat jij weer helemaal jezelf kunt zijn zonder pijn en met een glimlach op je gezicht!

DIT herken/ben jij:

Je bent een lange vrouw én je herkent jezelf in onderstaande punten:

 • Je voelt op dit moment pijn in je nek, rug of schouders en je dacht eerst “ach dit zal wel weer overgaan en het valt allemaal wel mee” maar inmiddels valt het niet meer mee en zijn je klachten nu zo erg waardoor je met regelmaat je sport- of sociale afspraken af moet zeggen
 • Of misschien weet je niet meer hoe je nu verder moet nadat je al van alles hebt geprobeerd zonder enig resultaat
 • Wellicht vind je het sowieso moeilijk om actie te ondernemen omdat je denkt dat toch niets helpt en de moed je inmiddels in de schoenen is gezakt

Dan zijn mijn coachsessies echt wat voor jou! Ik ben de houdings- én ervaringsdeskundige omdat ik zelf 1.88 cm lang ben, en vanuit mijn achtergronden als Oefentherapeut Cesar, Haptonomisch Professional en Yoga docent, als geen ander weet hoe het menselijk lichaam én ons brein werkt!

Waarom 6 sessies hoor ik je denken?! Gemiddeld hebben je lichaam en je brein 6 weken nodig om iets nieuws aan te leren totdat iets een “automatisme” wordt. Doordat je 6 sessies boekt, weet je zeker dat er verandering plaats gaat vinden én je eindelijk resultaat boekt!

Ik voel je strijd!

En ik weet uit eigen ervaring; dit klinkt makkelijker gezegd dan gedaan en dit doe je niet zomaar “even”. Klopt! Ik heb zelf jaren lang geworsteld met mijn lange lijf en liep hierdoor letterlijk vast en werd krom en wist mijn geen raad wat te doen.

Daarom ga én kan ik jou met liefde begeleiden zodat jij je de jarenlange zoektocht of “struggle” kunt besparen!

Wat je nu nodig hebt is dat iemand jou mee aan de hand neemt zodat jij nu voor eens en voor altijd gedag kunt zeggen tegen de pijn en het ongemak dat je nu voelt!!

Resultaat na 6 coachsessies

Je hebt na 6 sessies weer je eigen regie in handen en je voelt dat je lichaam en houding positief veranderd zijn. Daarnaast beweeg je in een lichaam die geen pijn meer doet en kun je met een grote glimlach op je gezicht zeggen dat je weer blij bent met je lichaam! Je weet hoe je om kunt gaan met die “kritische” stem in je hoofd en hebt tools om je hier niet meer door uit het veld te laten slaan.

En bovenal, je zit weer lekker in je vel en dit straal je ook uit. Het fijne is dat je dit zelf hebt gedaan omdat je jezelf serieus hebt genomen én eindelijk een oplossing hebt gevonden voor het ongemak dat je al die tijd gevoeld hebt. Met als ultieme bonus: blijvend resultaat en een leven lang plezier van je nieuwe JIJ!

Dit leer je en komt aan bod:

 • Waarom jouw lichaam doet wat ze doet en waarom verandering lastig is
 • Wat houding en pijn voor invloed hebben op je mindset
 • Hoe je signalen kunt herkennen van overbelasting
 • Waarom het belangrijk is om voldoende rust te te nemen en hoe je dit vervolgens zelf kunt doen middels oefeningen en meditaties
 • Hoe je brein werkt en hoe het omgaat met veranderingen
 • Op welke manier jij kunt werken aan een gezond en sterk lichaam met een positieve mindset!

wat Je krijgt:

 • 6 live coach sessies van 75 minuten met o.a. oefeningen, een goed gesprek, informatie over het menselijk lichaam en ons brein, een houdingsanalyse met tips zodat je weet wat al jouw aandachtspunten zijn zodat je gericht aan het werk kunt en allerlei tools ter support, motivatie én inspiratie
 • 2 online coach calls van 15 minuten voor support, motivatie en om jouw verandering in gang te kunnen zetten; je hoeft het namelijk niet alleen te doen en ik ben er voor je om vol te houden en door te pakken

Extra bonus

 • Je krijgt na afronding van de 6 sessies een persoonlijke meditatie (via je mail) die je kunt gebruiken voor motivatie, ontspanning en als herinnering aan je doorgemaakte reis tijdens de training.

Vrouwen die je al voor zijn gegaan

“Wat me heel positief heeft verrast is de veelzijdigheid van Janna. Ten eerste luistert en observeert ze heel erg zorgvuldig, waardoor ze snel tot de kern van het probleem komt. Ten tweede kiest ze de juiste woorden om samen te vatten of door te vragen. Ten derde heeft ze een scala aan methoden waaruit ze direct kan putten om de juiste te kiezen voor dat moment. Zo ben ik heel deskundig geholpen op zowel fysiek als mentaal vlak; het een houdt immers heel vaak verband met elkaar. Ik heb er een pakket oefeningen en leefregels bij die heel helpend zijn”.

Janna krijgt dan ook 5 van de 5 sterren. Titia, 1 op 1 coaching haptonomie

Praktisch

Coach sessies kunnen overal plaatsvinden; bij je thuis, op een externe locatie of buiten! Liever vanuit huis aan de slag? Dat kan ook, dan gaan we via Zoom aan de slag.

investering

Coach call via Zoom of telefoon
Gratis 
(15 min)
6 sessies
(75 minuten)
555 euro
+ bonus persoonlijke meditatie
Losse sessie
(60 min)
88 euro

Wil je samen met je partner, vriend of vriendin een sessie boeken? Dat kan ook!

Coach call via Zoom of telefoon
Gratis 
(30 min)
6 sessies
(75 min)
999 euro
+ bonus persoonlijke meditatie
Losse sessie
(75 min)
166 euro
Een sessie betaal je vooraf per factuur of middels een Tikkie

*Voor sessies aan huis, buiten of op locatie reken ik per sessie een extra bedrag van 15 euro + komen er reiskosten bij van 0.24 cent per kilometer

ANNULERINGSBELEID

Graag per e-mail afmelden.

Je sessie afzeggen kan tot 24 uur voor aanvang, na 24 uur wordt de behandeling volledig in rekening gebracht.

BEN JIJ ER KLAAR VOOR?

JA: als je in 6 sessies de commitment met jezelf aan wilt gaan maken én er 100% voor wilt gaan

JA: je bent klaar voor verandering

JA: het nu tijd is voor jezelf zodat je jezelf weer op nummer 1 gaat zetten!
Janna Johanna

“Jouw lichaam is de sleutel tot gezondheid én een positieve mindset”!