Bedrijfsyoga; vitaliteit op de werkvloer!

“Het aantal ziekmeldingen loopt op”

“Door het thuiswerken raken medewerkers in een isolement”

“De werkdruk is hoger, thuis neem ik minder pauze”

“We merken dat onze werknemers zoekend zijn naar een goede verhouding tussen werk en privé”

Opmerkingen die ik veel om mij hoor op dit moment. FLOWOHY kan hierin ondersteuning bieden!

Door mijn down to earth aanpak en online yogalessen en sessies op maat kan ik alle aandacht geven aan het totale welzijn van de medewerkers. Zowel op de werkvloer maar juist ook buiten “kantooruren”. Juist nu in deze huidige tijd is het voor bedrijven noodzaak om extra te investeren in vitaliteit, welzijn en werkplezier voor medewerkers! 

Mijn aanbod is breed: van groepslessen YogAlign (gebaseerd op Hatha Yoga/ Pilates) tot ontspannen Deeprelax Yoga Nidra sessie waarbij je alleen maar hoeft te liggen en te luisteren. Elke les/sessie kan ik afstemmen op het niveau, eventuele klachten en wensen qua tijdstip en inhoud van jullie medewerkers. 

Naast mijn yogaanbod denk ik graag mee om de totale werkvloer vitaal te houden. Vanuit mijn ruime expertise als Oefentherapeut Cesar en Haptonomisch Professional ben ik de juiste persoon op het gebied van verantwoord en met plezier kunnen bewegen! Ergonomie en met een gezonde en bewuste mindset werken staan centraal binnen FLOWOHY.

Wat ik doe

Naast online of offline yogalessen bied ik 1 op 1 trajecten aan waarin ik dieper in ga op de klacht of hulpvraag van een medewerker. Liever het hele bedrijf een boost geven? Dan kan ik doen door het verzorgen van workshops of teamuitjes

Thema’s waarin ik ondersteuning kan bieden: 

  • preventie gericht op een goede balans tussen werk- en privé
  • werkplek analyses
  • loopbaancoaching
  • burn out preventie: tekenen van een aankomende burn-out sporen om er vervolgens mee aan de slag te gaan

Ik verwerk praktische tips en tools in al mijn sessies en zet oefeningen en ademhalingstechnieken in. Mijn aanpak is holistisch, alles mag er zijn!

Ik geef tools en coach zodat medewerkers zelf in beweging komen om zo oude patronen of gedragingen te kunnen veranderen. Ik zeg altijd “je moet eerst zelf iets (in)zien, voelen en het  zelf ervaren om een verandering in gang te kunnen zetten”! En daarvoor heb je een spiegel nodig. Ik kan die spiegel zijn en jullie medewerkers tools aanreiken zodat ze zelf de regie in eigen handen houden. 

Staan binnen jouw bedrijf jouw werknemers op nummer 1 en wil jij ervoor zorgen dat ze vitaal en met plezier kunnen (blijven) werken?! Laat FLOWOHY voor je werken!

Investering*

Groepslessen
85 euro (30 minuten)
125 euro (60 minuten)
Pakket 6 lessen
480 euro (30 minuten)
730 euro (60 minuten)
(30 euro korting)
* exclusief 21 %BTW en bijkomende reiskosten (0.25 cent per kilometer)

Individuele coaching
85 euro (individuele coaching 60 minuten)
Kortingspakket 6 sessies
480 euro (60 minuten)
(30 euro korting)
* exclusief 21 %BTW en bijkomende reiskosten (0.25 cent per kilometer)