Actueel

Nieuwe locaties FLOWOHY! De YogAlign lessen breng ik onder bij WomanOnly Allroundgym in De Bilt en daarnaast krijg ik een nieuwe studioruimte voor 1 op 1 coaching per 1 maart! Locaties: Hessenweg 9 in De Bilt en Daltonlaan 500 in Utrecht!

Zondag 31-1 geef ik een online workshop YogAlign & Deeprelax Yoga Nidra van 10.00 – 12.00 uur. In deze extra lange les neem ik je mee op reis om je weer thuis te laten voelen in je eigen lichaam! We gaan in deze 2 uur mediteren, bewegen op de flow van de YogAlign SIP adem en ik sluit af met een weldadige Deeprelax Yoga Nidra sessie! Meld je hier aan dan krijg je de link en een betaalverzoek in je mailbox! Deelname kost 30 euro.

Walk ’n Flow Podcast staat online, veel luisterplezier!

Online lockdown rooster YogAlign en Yoga Nidra, wees welkom, juist nu is het belangrijk om in verbinding met elkaar te blijven!

Er zijn nu FLOWOHY cadeaukaarten te bestellen! Een orgineel en ontspannen cadeau om te geven. Je kunt zelf de waarde aangeven en ze zijn onbeperkt geldig. De cadeaukaart is inzetbaar voor al mijn activiteiten (YogAlign lessen, Deeprelax Yoga Nidra sessies, stilte wandelingen met meditatie en 1 op 1 sessies haptonomie)

En extra leuk, ze zijn allemaal persoonlijk uitgezocht en handgeschreven + er zit een persoonlijk gedicht bij die ik zelf schrijf! 

Ik ben gestart met mijn eigen Youtube kanaal, nieuwsgierig? Neem gerust een kijkje, veel plezier! FLOWOHY Youtube kanaal

FLOWOHY Summer Retreat 4 t/m 8 juni 2020 = afgelast vanwege COVID-19. Op naar zomer 2021!