Actueel

YES we mogen weer, ik reis eind september af voor mijn 2e yogaretreat in het buitenland, en dit keer verwelkom ik je graag van 23 t/m 27 september in zonnig Spanje! Wil je meer weten of je plek nu al boeken, check it out hier!

YogAlign in de biologische zelfoogsttuin Kansrijk in Groenekan! Ik geef op woensdag 9 juni van 19.00 – 20.00 uur een verkwikkende yogales. Kom daarna je groente shoppen in de winkel, drink een kop thee met een taartje of scoor een vers gebakken brood van de Veldkeuken! Allemaal biologisch en vers van het land!! Aanmelden kan via deze link en deelname kost 8.80 euro.

Elke 3e woensdag van de maand sta ik voor je klaar tijdens mijn houding- en bewustzijn spreekuur bij BASE for STABILITY aan de Adelaarsstraat in Utrecht. Boek je gratis consult van 15 minuten en stel al je vragen omtrent houding, bewustzijn, blessures/klachten, je yoga practise of kom gewoon gezellig langs om kennis te maken!

Mijn online training “She is the medicine” niveau 1 is op dit moment aan de gang. Niveau 2 (6 weken) start op maandag 18 oktober. Wil je meedoen met niveau 2 maar heb je deelname aan niveau 1 gemist?! Geen nood; we bieden niveau 1 versneld aan en starten hiermee op 30 augustus. Wil je meer weten of ben je nieuwsgierig of deze training wat voor je is? Neem hier een kijkje en laat je inspireren!

Kortingsactie Sweet 30: heel 2021 krijg je op je verjaardag (en in die hele maand) 30% korting op een strippenkaart of 1 op 1 sessie. Hieperdepiep Hoera!

Mijn podcast genaamd Walk ’n Flow Podcast staat online, veel luisterplezier!

Met ingang van 7 juni starten de YogAlign parklessen in Het Boetzelaer Park in De Bilt weer. We verzamelen bij de rotonde om 18.30 uur. De les duurt 1.5 uur en is te boeken met je strippenkaart of losse les. Neem je eigen mat, eventuele yogaprops en theekop mee, ik zorg voor thee!

Er zijn nu FLOWOHY cadeaukaarten te bestellen! Een orgineel en ontspannen cadeau om te geven. Je kunt zelf de waarde aangeven en ze zijn onbeperkt geldig. De cadeaukaart is inzetbaar voor al mijn activiteiten (YogAlign lessen, Deeprelax Yoga Nidra sessies, stilte wandelingen met meditatie en 1 op 1 sessies haptonomie)

En extra leuk, ze zijn allemaal persoonlijk uitgezocht en handgeschreven + er zit een persoonlijk gedicht bij die ik zelf schrijf! 

Ik ben gestart met mijn eigen Youtube kanaal, nieuwsgierig? Neem gerust een kijkje, veel plezier! FLOWOHY Youtube kanaal