Actueel

Door het succes van de DUO sessies blijven deze beschikbaar! Dus heb je behoefte om met je partner of andere metgezel een diepere connectie te maken of om samen de yogamat op te stappen? Wees samen welkom!

FLOWOHY zit niet stil en er gaan mooie nieuwe samenwerkingen aankomen; met Lady of The Forest en Walk’n Act! Stay tuned en check regelmatig de agenda en mijn social media kanalen om op de hoogte te blijven!

Ik heb een 2e locatie voor de vertrouwde FLOWOHY Nidra sessies en op een historische locatie aan de Maliebaan in Utrecht! Kijk snel op de agendapagina voor nieuwe data!

Er zijn nu FLOWOHY cadeaukaarten te bestellen! Een orgineel en ontspannen cadeau om te geven. Je kunt zelf de waarde aangeven en ze zijn onbeperkt geldig. De cadeaukaart is inzetbaar voor al mijn activiteiten (YogAlign lessen, Deeprelax Yoga Nidra sessies, stilte wandelingen met meditatie en 1 op 1 sessies haptonomie)

En extra leuk, ze zijn allemaal persoonlijk uitgezocht en handgeschreven + er zit een persoonlijk gedicht bij die ik zelf schrijf! 

Ik ben gestart met mijn eigen Youtube kanaal, nieuwsgierig? Neem gerust een kijkje, veel plezier! FLOWOHY Youtube kanaal

FLOWOHY Summer Retreat 4 t/m 8 juni 2020 = afgelast vanwege COVID-19. Op naar zomer 2021!