Actueel

Retreat Spanje

Eind september hoop ik af te kunnen reizen voor mijn 2e yogaretreat in het buitenland, en dit keer verwelkom ik je graag van 23 t/m 27 september in zonnig Spanje! Wil je meer weten of je plek nu al boeken, check it out hier!

Outdoors Yoga

YogAlign in de biologische zelfoogsttuin Kansrijk in Groenekan! Ik geef op zaterdag 7, 14 en 28 augstus van 10.00 – 11.00 uur een verkwikkende yogales. Kom daarna je groente shoppen in de winkel, drink een kop thee met een taartje of scoor een vers gebakken brood van de Veldkeuken! Allemaal biologisch en vers van het land!! Aanmelden kan via deze link en deelname kost 8.80 euro.

Online training voor vrouwen

Mijn online training “She is the medicine” niveau 1 is afgerond. Wat was het magisch en fijn om met een groep vrouwen samen op reis te zijn geweest! Niveau 2 (6 weken) start op maandag 18 oktober. Wil je meedoen met niveau 2 maar heb je deelname aan niveau 1 gemist?! Geen nood; we bieden niveau 1 versneld aan en starten hiermee op 30 augustus. Wil je meer weten of ben je nieuwsgierig of deze training wat voor je is? Neem hier een kijkje en laat je inspireren!

De YogAlign parklessen in Het Boetzelaer Park in De Bilt zijn er weer. We verzamelen bij de rotonde om 19.00 uur elke donderdag. De les duurt 1.5 uur en is te boeken met je strippenkaart of losse les. Neem je eigen mat, eventuele yogaprops en theekop mee, ik zorg voor thee!

Kortingsactie Sweet 30

Heel 2021 krijg je op je verjaardag (en in die hele maand) 30% korting op een strippenkaart of 1 op 1 sessie. Hieperdepiep Hoera!

FLOWOHY cadeaukaarten

Een orgineel en ontspannen cadeau om te geven. Je kunt zelf de waarde aangeven en ze zijn onbeperkt geldig. De cadeaukaart is inzetbaar voor al mijn activiteiten (YogAlign lessen, Deeprelax Yoga Nidra sessies, stilte wandelingen met meditatie en 1 op 1 sessies haptonomie). En extra leuk, ze zijn allemaal persoonlijk uitgezocht en handgeschreven + er zit een persoonlijk gedicht bij die ik zelf schrijf! 

Youtube

Ik ben gestart met mijn eigen Youtube kanaal, nieuwsgierig? Neem gerust een kijkje, veel plezier! FLOWOHY Youtube kanaal