Actueel

FLOWOHY heeft een nieuwe praktijk! Ik zit op de 2e verdieping in De Stadstuin in Overvecht. Ik sta klaar om je daar te mogen verwelkomen om samen met jou aan de slag te gaan om te werken aan gezond en gelukkig beweeggedrag!

Mijn online training “She is the medicine” is ready to go en de eerste training, niveau 1, gaat van start op dinsdag 27 april tijdens de super maan! Wil je meer weten of ben je nieuwsgierig of deze training wat voor je is? Neem hier een kijkje en laat je inspireren!

Kortingsacties:

  • Sweet 30: heel 2021 krijg je op je verjaardag (en in die hele maand) 30% korting op een strippenkaart of 1 op 1 sessie. Hieperdepiep Hoera!
  • Nieuwe praktijk: 10% korting op een 1 op 1 sessie of boek je intake gesprek Yogatherapie gratis, deze actie loopt t/m 31 maart.
  • Early bird “SHE is the Medicine” loopt t/m 12 april dus boek je plek en sluit je aan!

Mijn podcast genaamd Walk ’n Flow Podcast staat online, veel luisterplezier!

Online lockdown rooster YogAlign en Yoga Nidra, wees welkom, juist nu is het belangrijk om in verbinding met elkaar te blijven!

Er zijn nu FLOWOHY cadeaukaarten te bestellen! Een orgineel en ontspannen cadeau om te geven. Je kunt zelf de waarde aangeven en ze zijn onbeperkt geldig. De cadeaukaart is inzetbaar voor al mijn activiteiten (YogAlign lessen, Deeprelax Yoga Nidra sessies, stilte wandelingen met meditatie en 1 op 1 sessies haptonomie)

En extra leuk, ze zijn allemaal persoonlijk uitgezocht en handgeschreven + er zit een persoonlijk gedicht bij die ik zelf schrijf! 

Ik ben gestart met mijn eigen Youtube kanaal, nieuwsgierig? Neem gerust een kijkje, veel plezier! FLOWOHY Youtube kanaal