BLOGS

Beweeg jezelf gezond!

Door Janna Johanna | Dé expert op het gebied van coaching & yoga voor lange mensen | FLOWOHY | www.flowohy.com | Ruim 50% van de Nederlandse volwassen heeft in 2021 te weinig bewogen volgens onderzoek door het CBS en het RIVM. Door lockdowns en het thuiswerken zaten we massaal stil. Volgens de richtlijnen voor gezond bewegen moet … Beweeg jezelf gezond! verder lezen

“It takes two to tango”

Door Janna Johanna | Dé expert op het gebied van coaching & yoga voor lange mensen | FLOWOHY | www.flowohy.com | Ik weet het nog goed, tijdens de wekelijkse danslessen op vrijdagavond. Met onze vaste groep vrienden van de middelbare school de dansvloer op. Een statige wals en de tango. Een wereld die totaal nieuw voor mij … “It takes two to tango” verder lezen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.