BLOGS

FLOWOHY schrijft!

Wil jij niets missen en wekelijks op de hoogte blijven?

Laat hieronder je e-mailadres achter en mis niets!


Overzicht blogs

“It takes two to tango”

Door Janna Johanna | Dé expert op het gebied van coaching & yoga voor lange mensen | FLOWOHY | www.flowohy.com | Ik weet het nog goed, tijdens de wekelijkse danslessen op vrijdagavond. Met onze vaste groep vrienden van de middelbare school de dansvloer op. Een statige wals en de tango. Een wereld die totaal nieuw voor mij … “It takes two to tango” verder lezen

Hoe staat jouw nek erbij?

Door Janna Johanna | Dé expert op het gebied van coaching & yoga voor lange mensen | FLOWOHY | www.flowohy.com | Ik las in een artikel, van Frontiers in Aging Neuroscience, dat er een verband wordt gelegd met het hebben van een slechte houding en het ontstaan van cognitieve- en evenwichtsproblemen. Het gaat hier dan specifiek om … Hoe staat jouw nek erbij? verder lezen

Geef een reactie