1 op 1 aan de slag!

Ben/herken jij dit?

  • Je bent een lange vrouw en ervaart hierdoor pijn in bijvoorbeeld je nek, rug of schouders
  • Weet je niet goed meer hoe je nu verder moet omdat je al van alles geprobeerd hebt en niets geholpen heeft en je hierdoor alleen maar meer en meer gefrustreerd van raakt
  • Vind je het sowieso lastig om jezelf op 1 te zetten en echt volwaardig van jezelf te kunnen houden?

Ja?!

Dan ben je bij mij aan het goede adres! Laat mij je coachen zodat deze stellingen niet meer op jou van toepassing zijn. Want waarom zou je met pijn door blijven lopen, jezelf “kleiner maken” en je prachtige lange lichaam verstoppen? Het leven is te kort om pijn te hebben en jezelf niet op plaats 1 te zetten!

Hoe ik werk

Mijn doel is om jouw tools aan te reiken die praktisch, makkelijk en leuk zijn zodat je zelf de verandering in gang gaat zetten zodat je pijnvrij door het leven kan gaan en (weer) van je lichaam gaat houden!

Ik ben jouw spiegel om jouw oude patronen zichtbaar te maken. En weet; jij bent niet je klacht, pijn of jouw gekregen diagnose! Ik plaats niemand in hokjes of geef je een label, je mag zijn zoals je bent met alles wat er op dit moment aanwezig is.  

Tijdens onze gratis coach call breng ik jouw klachten en wensen in kaart en bespreken we samen welke oplossing voor jou het beste is. Mijn aanbod bestaat uit: een 8 weekse training, coach sessie & losse behandelingen Oefentherapie Cesar (vergoed door Zorgverzekeraar).